Vacatures

Operations Manager bij Site Oud Sint-Jan

Site Oud Sint-Jan is een congres- en evenementencentrum in hartje Brugge. In de 19de eeuw stond hier op de site het gekende 19de eeuwse Sint-Janshospitaal met zijn grote, gemeenschappelijke ziekenzalen. Op vandaag zijn de historische gebouwen op de site een trekpleister voor de vele toeristen in de stad. De zalen dienen grotendeels als congres- en tentoonstellingsruimtes. Delen van het gebouw worden verhuurd aan horecazaken. De site heeft ook een bovengrondse parking (betalend).
Boudewijn Seapark en Site Oud Sint-Jan hebben grotendeels dezelfde aandeelhouder, en werken nauw samen op vlak van management (marketing, boekhouding, technische dienst,…).
 
Ter versterking van ons team zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Operations Manager bij Site Oud Sint-Jan
 

 
Als operations manager van deze prachtige historische site ben jij eindverantwoordelijke voor de congressen, evenementen en exposities die hier plaatsvinden. Je  bent verantwoordelijk voor de resultaten en binnen de kaders krijg je alle vrijheid om dit uit te voeren. Dit vergt een grote dosis verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Elk jaar stel je het budget op en ben je verantwoordelijk voor de realisatie hiervan. Dit vraagt om een gezonde dosis enthousiasme, analytisch inzicht, kosten efficiëntie en tegelijkertijd een goede focus op resultaat met oog voor je medewerkers.

 
Je bent verantwoordelijk voor het administratieve als het operationele van de site, je runt het bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is en bent regelmatig op de vloer aanwezig. Je springt in waar nodig om ervoor te zorgen dat alles goed loopt.

 
De operations manager neemt het initiatief om de marketing van de site te optimaliseren, bezoekersaantallen te verhogen, omzet te verhogen, de gastbeleving te optimaliseren en het beste uit jouw team te halen. Samen met de bestuurder maak je keuzes voor exposities. Denk hierbij aan kunst (Picasso) en wetenschap (Body Worlds, Da vinci).

 
Als gezicht van de site onderhoud je contacten met externe partijen zoals de huurders, Stad Brugge, de provincie en diverse toeleveranciers. Je werkt nauw samen met het team van Boudewijn Seapark wat grotendeels dezelfde aandeelhouders heeft. Het Boudewijn Seapark team ondersteunt je met de sales en marketing voor de expo, de boekhouding en loonsverwerking. Je rapporteert aan de lokale bestuurder.
 
Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde bachelor opleiding (bijvoorbeeld eventmanagement).
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie bij voorkeur in de hospitality branche.
  • Je bent een inspirerende verbinder die zowel resultaat- als mensgericht is.
  • Je bent financieel goed onderlegd en je hebt een gedegen cijfermatig inzicht.
  • Je hebt innovatieve ideeën en beschikt over commerciële slagkracht.
  • Gastvrijheid zit in je genen en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.
  • Je staat open voor nieuwe mogelijkheden en past je gemakkelijk aan bij veranderende omstandigheden.
  • Je hebt een dynamische persoonlijkheid en kan goed met mensen omgaan op alle niveaus.
  • Werk in de weekenden en schoolvakanties schuwt je niet.
  • Je bent zeer zelfstandig.

 
Wij bieden

Een uitdagende werkomgeving met een marktconform salaris op een van de mooiste plekken van Brugge

 
Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief per mail naar laurence.thielemans@boudewijnseapark.be.

 

NL | FR | EN