Uw activiteit

Vergadering, seminarie of congres

Binnen- en buitenlandse bezoekers zijn gek op Brugge. De unieke sfeer en de historische waarde van de stad geven elke bijeenkomst een unieke omkadering.

 

Wie in Brugge een meeting organiseert, vindt op Site Oud Sint-Jan privacy, lekker eten, een prima dienstverlening en alle nodige faciliteiten.

Site Oud Sint-Jan ligt midden in de Brugse binnenstad, op wandelafstand van het station. De site beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid.
Het congres- en evenementencentrum kan 2000 mensen comfortabel ontvangen in ruimtes met zicht op een prachtige binnentuin of de typische Brugse kanaaltjes, de reien.

Professionele medewerkers hebben ruime ervaring in het begeleiden en organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Ze bereiden alles voor met de grootste zorg. Partner Aventix verzekert met het allernieuwste materiaal de perfecte audiovisuele ondersteuning.

Zakelijke events

Een corporate event organiseren in een karaktervol pand staat garant voor sfeer. Het begint al bij het binnenkomen in het historische Brugge, cultuurstad die tot de verbeelding spreekt. Te midden van de gezellige drukte, straalt Site Oud Sint-Jan rust en inspiratie uit. Deze locatie maakt van uw zakelijk evenement een onvergetelijk gebeuren.

 

Productpresentatie

Koppel uw presentatie aan een origineel decor dat heel veel mogelijkheden biedt om producten en bedrijven in de kijker te zetten. Uw doelgroep geniet van een perfect georganiseerde voorstelling, op maat van uw wensen en budget.

 

Workshop

Niet alleen de ruimere, maar ook de kleinere, intieme zalen met daglicht en toegang tot de binnentuin zullen uw gasten bekoren. Ze zijn een meerwaarde bij de beleving van uw workshop.

 

Personeels- en bedrijfsfeest

Voor bedrijfsfeesten is het congres- en evenementencentrum Site Oud Sint-Jan met zijn unieke binnentuin dé toplocatie!

 

Modehappening

Mode en Oud Sint-Jan vormen een geslaagde combinatie: een catwalk in een historisch decor heeft net dat tikkeltje meer.

 

Beurs

Het voormalige hospitaal op Site Oud Sint-Jan is een geklasseerd historisch monument, maar ook een polyvalent inzetbaar gebouw. Organisatoren van beurzen vinden er geen onpersoonlijke hallen, maar pikken de uitstraling van de authentieke, historische ruimtes mee. Het team van Oud Sint-Jan stelt met veel plezier zijn ervaring ter beschikking voor het begeleiden en organiseren van uw beurs.

Privéfeesten

Voor bruiloften, recepties en alle denkbare grotere feesten is Site Oud Sint-Jan een geliefde locatie. Dat is begrijpelijk, want de ruimtes ademen gastvrijheid en beschikken over een warm interieur dat zich, indien gewenst, uitstekend leent voor een gespersonaliseerde aankleding.

 

Op de tweede verdieping bevindt zich een imponerende, sfeervolle feestzaal met een adembenemend zicht op het historische Brugge en de reien. Daarnaast zijn er nog andere stijlvolle zalen, perfect op maat van uw feest.

NL | FR | EN